Negeren mensen jou en je bedrijf?

Verbeter je marketingteksten en trek meer volgers, fans en klanten aan

Ja, vertel me alles over wervende woorden
Speciaal voor ondernemers, coaches en trainers

Als je goed bent in je vak, dan verdien je wel meer aandacht. Toch?

Wees je creatieve zelf

Ervaar hoe tof marketing  kan zijn. Speel met woorden en geef je boodschap die unieke wow-factor

Maak meer connectie

Kies andere woorden en krijg echte verbinding met de klanten die jij het liefste helpt

Leer 25 powerwoorden

Ontdek de 5 cruciale stappen en 25 powerwoorden om je ideale klant sneller aan te spreken

Laat je expertise zien

Trek met je teksten alleen maar de mensen aan die waarderen wie je bent en wat je doet

Verhoog je conversie

Win met woorden en zie hoe meer mensen reageren op je posts, je blogs lezen en je e-mails openen 

Leer van de copywriter

Krijg praktische tips en voorbeelden van een ervaren copywriter die haar inzichten graag met jou deelt

Winnen met woorden

Ik ben Katleen Van Landschoot en ik heb ontdekt hoe je de harten wint van mensen: met de juiste woorden. Met wervende teksten. Met copywriting dus.

Als copywriter heb ik al honderden ondernemers geholpen om met een aansprekende boodschap zichtbaar te worden, impact te maken en hun business te laten groeien.

Door die vele mensen te helpen met hun marketing, realiseerde ik me wat dé belangrijkste reden is die iemand tegenhoudt om van zich te laten horen: angst.

💥Niet weten wat te zeggen

💥Angst voor kritiek

💥Angst om genegeerd te worden

 
Daarom heb ik deze Masterclass Magnetische Marketing gemaakt. Voor jou.
Voor de ondernemer en de marketeer die meer klanten wil aantrekken.

In de training  laat ik je exact zien hoe je die angst overwint en met welke woorden je de harten wint van de mensen die je wil bereiken - zonder opdringerig te zijn.

Met deze training heb je alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen van je te laten horen als ondernemer.

Of je nu wilt dat meer mensen je e-mails openen, meer likes en reacties wilt op je posts, meer bloglezers wilt of bezoekers langer op je website wilt houden:
deze online training helpt je om je doelen te bereiken. 

Krijg nu toegang tot de training
Je houdt levenslang toegang

Laat mensen voelen dat ze bij jou moeten zijn


Veel ondernemers doen wat ze hun concurrenten zien doen. Ze plaatsen goedklinkende claims op hun websites. Ze hebben het over hun 'uitstekende prijs, kwaliteit en service'. Wauwelen iets over flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Net zoals hun concurrenten dat ook doen....

 Wil jij wél onderscheidend zijn? Dan moet je teksten maken die raken, prikkelen, nerveus maken, opluchting veroorzaken, doen knikken van herkenning... Kortom: die iets los maken bij je lezer omdat  ze zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Want dan weten ze: "Hier moet ik zijn."

Doen jouw marketingteksten dat? 

Deze mensen verdubbelden al hun conversie en impact

Praktisch

"Ik ben altijd al geboeid geweest door marketing, maar had geen tijd om dikke cursussen te lezen. Daarom deze training gevolgd. Je krijgt tips die je onmiddellijk kunt toepassen - zowel bij een klantengesprek, op je website als om duidelijk de essentie over te brengen tijdens een presentatie. Aanrader! 

Kristof De Stickere - Foto Stickie
Leerrijk
"Dank je wel Katleen voor je tomeloze voorbeelden en heldere uitleg. Zeer veel van geleerd. (Hoewel ik zelf al een tijdje blog, blijkbaar was er nog veel meer te ontdekken 🙏)"
Madelon Rijkers - businessmentor 
Meer verkoop
"Door de training en de inspirerende woorden steeg mijn aantal ondertekende offertes fors. Nu verkoop ik materialen met een hogere winstmarge waardoor ik aan het eind van de maand meer overhou. Dat willen we toch allemaal?"
Marc Haegeman - loodgieter
Meer bereik
"Ik heb de tips van Katleen om mijn bereik te vergroten opgevolgd afgelopen week en deze hielpen enorm. Gecharmeerd door haar eenvoud & doeltreffendheid. Ik blijf graag volgen."
Nicole Engels - demindsetpsycholoog.nl

Maak hen nieuwsgierig en enthousiast

Trek hen in je verhaal
Titeltemplates die werken

Pak van in het begin van je post, blog of bericht de aandacht. Weet jij hoe?

Laat hen verder lezen
Boeiende berichten

Breng je marketingboodschap overtuigend. Niet saai of grijzemuizig. 

Daar loopt het dikwijls fout. 

Laat hen klikken
Knallende call to action

Met je marketing wil je verkopen. Maar je wil niet opdringerig overkomen. Dus...? 

Videoles copywriting
€95,00
27 (je bespaart 73%)

Masterclass Magnetische Marketing: praktische videoles met veel voorbeelden

  • Schrijf creatieve boodschappen die bij je passen en mensen prikkelen
  • Voor professionals die zichzelf niet graag verkopen maar wel graag zichtbaar willen zijn
  •  Online training om vandaag nog overtuigende commerciële copy te maken voor je bedrijf
Direct beginnen
Nu tijdelijk met 50% korting

Speciaal voor ondernemers zoals jij...

Het werkt
"Katleen weet zoveel te vertellen over een goede Facebook-strategie en hoe de teksten het beste aanslaan. Haar voorbeelden zijn erg herkenbaar. Daarbij is ze een warme, spontane persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Veel van geleerd en gezien dat het werkt."
Miranda Bakker - orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach

Begrijpelijk

"Als ondernemer wil je begrepen worden door je klanten. Katleen zorgt hiervoor."
Karl Mortier - visuele problemsolver & NLP certified global trainer 

Graag nog meer

"Als je iets wilt bijleren over copywriting moet je een training van Katleen volgen. Iedere keer leer je meer business te halen met teksten die ze je zelf beter leert schrijven." 
Kristien Devos - medezaakvoerder Juwelen Buseyne
Inspiratiebron
"Katleen is mijn inspiratiebron en mentor. Ik houd altijd haar tips bij de hand om posts te schrijven. 

Wil jij ook leren om inspirerende teksten te schrijven? Dan kan ik Katleen van harte aanbevelen"

Eddy Leenknegt - 

Pelletwinkel.be

Maak ook jouw marketing magnetisch

Videoles copywriting

Veelgestelde vragen over de Masterclass Magnetische Marketing

Wat krijg ik precies?

Dit is de online versie van mijn meest succesvolle training die ik al geef sinds 2017 voor mijn copywritingklanten. Het is ook de veel ruimere en praktischere versie van de keynote die ik geef voor organisaties zoals BNI en Unizo.
De Masterclass Magnetische Marketing is een online training die je meteen kunt bekijken en zo dikwijls kunt herbekijken als je maar wilt. Je behoudt altijd toegang.

Waarom zo goedkoop? Wat is het addertje?

Om mijn klanten de best mogelijke kwaliteit te garanderen, ben ik selectief in het aantal projecten dat ik aanneem. Want hoe graag ik het ook zou willen: als copywriter kan ik niet iedereen helpen die bij me aanklopt.
Daarom heb ik deze masterclass gemaakt. Zo kan ik wel meer ondernemende mensen helpen.
En ja: je krijgt deze training voor maar 47 euro. Zo kun je kennismaken met mij, mijn kennis en mijn aanpak zonder risico. En als het je bevalt, dan wil je wellicht later nog meer van mij. Misschien kom je zelfs in aanmerking om een van mijn VIP-klanten voor copywriting te worden.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Vooral dienstverleners die niet opdringerig willen zijn hebben goede copywriting nodig om te overtuigen. Magnetische marketing werkt voor elke niche. Of je nu een coach bent, trainer, freelancer, een online business hebt, zaakvoerder van een kleine of middelgrote onderneming... de strategieën en tips werken. Ook voor jou.

Voor wie is deze masterclass niet geschikt?

Als je een theoriefreak bent, dan zal je wellicht ontgoocheld zijn. Want dit is een praktische masterclass met veel voorbeelden en inspiratie om je in actie te krijgen.
Ben je iemand die wel graag kennis verzamelt maar niet graag implementeert, dan schaf je je deze training beter niet aan. Om effect te zien zal je een en ander echt moeten toepassen - al nam je maar een van de voorbeelden uit de masterclass om toe te passen en te kneden voor jouw markt of doelgroep.

Hoe lang houd ik toegang?

Wees gerust. Je houdt altijd toegang. Levenslang. Of toch zolang deze training bestaat. Om je gerust te stellen: ik ben nog lang niet van plan om de masterclass uit de lucht te halen want het is mijn meest populaire training bij ondernemers, coaches, trainers en andere professionals.

Ik ben niet technisch. Is dit iets voor mij?

Om deze masterclass te kunnen volgen hoef je helemaal niet technisch te zijn. Je moet alleen maar naar een video kunnen kijken. En af en toe wil je misschien ook even op de pauzeknop klikken om iets te noteren. Alles wijst zichzelf uit. Lukt het toch niet? Een mailtje naar info@decopywriter.be en ik help je graag verder.